Pripravljeni, da kuhinja postane najlepše delovno mesto v vaši hiši? Spoznajte kuhinjske armature Hansgrohe.

Kuhinja je mesto, kjer se srečujejo družine, prijatelji, dobra hrana, sprositev in praznovanje. Pa tudi vsakodnevni izzivi, ki zahtevajo učinkovitost in fleksibilnost. Spoznajte Hansgrohe armature in začnite revolucijo pri vašem delu v kuhinji!

  Na kaj smo lahko pozorni pri odločanju za nakup Hansgrohe armature?  

  1. PREPROSTA SPREMEMBA CURKA: če vam je pomembna opcija preproste spremembe med dvema vrstama curkov, bodite pri nakupu pozorni na to funkcijo kuhinjskih armatur. S pomočjo normalnega ali laminarnega curka boste zlahka natančno napolnili tudi velike posode. Dodatni curek se uporablja za temeljito pranje sadja, zelenjave, ribe ali drugih občutljivih živil. Na glavi razpršilnika lahko enoročno spremenite vrsto curka, medtem ko voda teče.
  2. UDOBNA IZVLEČNA FUNKCIJA: funkcija izvleke bo v vaši kuhinji bistveno povečala radij delovanja na koritu. Napolnite velike posode enostavno na delovni površini in se izognite zadregam premikanja posod v korito.
  3. TEHNOLOGIJA SELECT: priročna funkcija Select vam omogoči upravljanje s kuhinjsko armaturo enostavno s pritiskom na gumb. Z enim klikom se voda ustavi ali ponovno zažene. To lahko storite z roko ali komolcem. Tako baterija ostane čista, vaše roke pa proste.
  4. COMFORTZONE: funkcija ComfortZone vam zagotavlja več prostega prostora za koritom s pomočjo različnih višin kuhinjskih armatur in s funkcijo premikanja. Tako lahko visoke posode kot so lonci, visoke vaze in steklenice za vodo lažje napolnite in pomijete.

  Različne linije za svojevrstne želje - raziščite ponudbo: 

1. HANSGROHE FOCUS - estetika + praktičnost

Kuhinjske baterije linije Focus se zlahka kombinirajo in se idealno umeščajo v sodobne kuhinje. Velika držala omogočajo precizno upravljanje. Ne glede na to, kako pestro je življenje v vaši kuhinji, linija Focus navdušuje z naprednim, udobnim in modernim oblikovanjem in vam odpira nove možnosti. Številni funkcionalni detajli, denimo funkcija ComfortZone in možnost izvleke, garantirajo, da se bo vaš vsakdan odvijal brez nepotrebnih motenj in zapletov.

Raziščite ponudbo TUKAJ.

2. HANSGROHE METRIS in TALIS - fascinanten videz + inovativne tehnologije

Pri serijah Metris in Talis vas bodo navdušili udobje, oblikovanje in multifunkcionalnost armatur. S pomočjo inovativnih tehnologij, kot sta za čiščenje prijeten QuickClean ali udobna funkcija Select, lahko z enostavnim pritiskom na gumb zaustavite ali ponovno zaženete vodo. Funkcija ComfortZone vam omgoča svobodo gibanja med delom z velikimi lonci in posodami. Pripravite se na kuhinjsko idilo!

Raziščite ponudbo TUKAJ.

3. HANSGROHE LOGIS - vrhunska kakovost + ugodna cena

Če si želite minimalistične prvovrstne kvalitete po dobri ceni je lahko prav linija Logis tisto, kar iščete. 

Raziščite ponudbo TUKAJ.

 

PRIPOROČAMO | Hansgrohe kuhinjske armature